Historisk Samfund for Sydøstjylland

Købstadens havn

I samarbejde med Historisk Samfund for Sydøstjylland indbyder foreningen Bedre Bymiljø i Horsens de to foreningers medlemmer (og andre interesserede!) til foredrag torsdag den 25. november kl. 19 på Industrimuseet, Gasvej, Horsens.

René Schrøder Christensen - der er historiker ansat på Fiskeri og Søfartsmuseet i Esbjerg - vil fortælle om havnens betydning i en købstad som Horsens.

René Schrøder Christensen er en af hovedkræfterne bag Kulturarvsstyrelsens projekt Industrisamfundets havne 1840 – 1970.

Han vil tale om købstaden og dens havn og fremdrage de vigtigste træk og perspektivere, således vil vi alle bliver opmærksomme på de kvaliteter fra fortiden, som vi bør tænke på både i nutidens og fremtidens byudvikling. Naturligvis vil René Schrøder Christensen også tale om, hvad han ser på Horsens Havn, som han undersøgte som en del af Kulturarvsstyrelsens projekt i 2006-2008.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig og kan ske til Jakob Revsbæk, Kirkegårdsalle 3, 3.tv, 8700 Horsens, mail: Jakobrevsbeck@hotmail.com, eller pr. telefon 30249257

Tid og sted

  • Torsdag d. 25. november 2010 kl. 19:00
  • Industrimuseet, Gasvej, Horsens